Franturi de BFIT in the Street 2017 (Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti)

Au trecut patru weekenduri si a mai ramas unul singur din BFIT in The Street 2017 (Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti). Asa ca daca esti prin Bucuresti in wekendul asta (28-30 iulie 2017) merita sa arunci un ochi pe programul BFIT sa vezi ce trupe mai au spectacole. Programul il gasesti si pe site-ul ARCUB. Unul din spectacolele care, cu siguranta, merita vazut este Magic Night (compania XARXA, Spania) – artistii o sa aduca in Bucuresti o frantura din festivitatile populare din Valencia: o fiesta cu multa muzica si efecte pirotehnice.

Din cele patru weekenduri ale festivalului am reusit sa ciupesc doua, dintre care primul a fost cel cu deschiderea festivalului din Piata Contitutiei. Cum sunt mare fan al spectacolelor de strada si mai ales cum anul asta nu am reusit sa ajung in Sibiu, trebuia sa prind macar un weekend din BFIT in Bucuresti.

Deschiderea festivalului a purtat semnatura Romicai Jurca si ANM:)) Sambata, festivalul a inceput pe o mare canicula de +44 grade iar duminica weekendul se incheia pe o mare furtuna. La deschidere, cand am ajuns pe bulevardul cu fantani care da spre Palatul Parlamentului eram deja fleasca. Curgeau apele pe mine de mi-era frica sa su stric aparatul, sa nu cumva sa intre apa in el. Iar de Piata Constitutiei, ce sa mai zic – un cuptor de beton, incins la maxim peste zi si care emana caldura mult dupa ce soarele a apus. Ma gandesc cu groaza cum e la +44 grade sa mai ai si un costum de insecta pe tine sau sa faci acrobatii si efort fizic continuu pret de mai bine de doua ore. Dar pana la urma asta este frumos la BFIT si la genul asta de spectacole: pasiunea si efortul celor de sub masti.

Weekendul 1: Microcosmos, OSA Show, Carillon 3.1 (comp. Kitonb), Farfalle in Danza, Incanti Barocchi, Sky Dance (comp. Molecole)

BFIT in the Street 2017 - Microcosmos 02

BFIT in the Street 2017 - Microcosmos_1

BFIT in the Street 2017 - OSA Sonics Italia_3

BFIT in the Street 2017 - OSA Sonics Italia_4

BFIT in the Street 2017 - OSA Sonics Italia_5

BFIT in the Street 2017 - Sky Dance - Molecole_1

BFIT in the Street 2017 - Sky Dance - Molecole_2

BFIT in the Street 2017 - Incanti Barocchi_1

BFIT in the Street 2017 - Farfalle in Danza

Weekendul 3: Bal des Anges (comp. Bilbobasso), Spark

Bal des Anges –  tango si flacari, dans si nisip. Poate cel mai frumos show vazut pana acum in toate editiile BFIT in the Street.

BFIT in the street 2017 - Bal des anges_6

BFIT in the street 2017 - Bal des anges_5

BFIT in the street 2017 - Bal des anges_4

BFIT in the street 2017 - Bal des anges_2

BFIT in the street 2017 - Bal des anges_1

BFIT in the street - SPARK_4

BFIT in the street - SPARK_6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *