Restaurant History


În Câmpu Cetăţii, pe drumul ce leagă Sovata de Reghin, prin Eremitu, undeva pe dreapta, se pare că oamenii au făcut o pasiune pentru păstrăvării. Şi cum pasiunea, ca şi altele, trece şi ea prin stomac, hop, se naşte o nouă pasiune: aruncatul cu păstrăvul în farfurie.

Păstrăvul ăsta se aruncă el în farfurie prin mai multe locuri prin Câmpu Cetăţii, dar un loc unde ii place lui mult de tot este pensiunea-restaurant History. Un păstrăv bine rumenit, stropit cu puţin mujdei de usturoi, iţi va deschide apetitul şi pentru alte mâncăruri tradiţionale secuieşti sau transilvane pe care poţi să le savurezi într-o atmosferă rustică de neuitat.

Atenţie totuşi la preţuri, căci se pare, criza a venit şi pe aici. Feluri de papa care în trecut erau la porţie, anul ăsta au migrat la categoria suta de grame şi, dacă nu eşti atent şi te laşi dus de val, observi abia la sfârşit că era cam grăsan păstrăvoiorul ăla al naibii :-).

Ce ne-a placut: meniul variat, decoratiunile interioare ale restaurantului

 

Si pentru ca “Inspector Cartita” are in varful capului o floare de Nu ma uita, nu acorda nici stele si nici margarete ci da “Flori de Nu ma uita”  :-) . Asa ca Restaurantul History tocmai a primit 3 flori de Nu ma uita  :-)

——————————-
Cartitoii iti recomanda si:
De văzut, de făcut: Sovata-Lacul Ursu-Muntele de Sare, Salina Praid, Galeria Vinurilor – Salina Praid, Hotel Danubius – Sovata
Cazare: Camping Vasskert-SovataHotel Danubius-Sovata
Papa: Galeria Vinurilor-Slina Praid
Extern: Harta, Pensiunea-restaurant History

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *