10 harti Dimap-Erfatur puse la bataie de Cartita

10-harti-Dimap-Erfatur

10 harti Dimap-Erfatur puse la bataie de Cartita
Muntii Trascau (partea nordica) cu Cheile Turzii, Zona Turistica intre Cluj si Vladeasa, Muntii Trascau (partea de mijloc), Muntii Padurea Craiului, Muntii Metaliferi, Muntii Gilau si Muntele Mare.

Ca sa lupti iti trebuie si arme, nu? Degeaba curge maiestria si tehnica pe luptator daca nu are si armele trebuincioase. Exact ca in faza cu “karatoca” si pistolarul :-))

Panoplia Cartitei cuprinde “arme” diverse pentru lupta cu statul in casa ori mersul la mall 
De la artefacte mai vechi din colectia Calauza Turistului (bune pentru crochiuri si hartile pe care sunt figurate foarte bine culmile), Colectia Monografii Montane (Muntii Bihor-Vladeasa ori Calimani) si Colectia Muntii Nostri (43 de numere din cele 51 existente) pana la armele mai moderne de tipul revistei Muntii Carpati (33 de numere).

De cativa ani incoace Cartita a trecut la un nou tip munitie cu care lupta cu succes :-))
E vorba de hartile Dimap – Erfatur. Multe zone montane si areale turistice importante din tara au acum harti de calitate. Informatia este updatata – trasee turistice, drumuri si chiar date recente legate de posibilitatile de cazare – iar grafica este una foarte buna si detaliata. Fie ca le gasim in magazinele de echipament montan, la targurile de turism, librarii sau chiar in benzinarii, nu ezitam niciodata sa ne completam colectia de harti. Multe zile de vacanta au iesit fain tocmai pentru ca am avut o harta buna.

Si pentru ca ne plac atat de mult hartile Dimap-Erfatur am hotarat sa organizam si un mini-concurs cu premii. Noua ne plac hartile celor de la Dimap-Eraftur iar lor le place de Cartita :-)) asa ca avem 10 harti de pus la bataie – ziua si harta, incepand de vineri 9 august. Revenim si cu detalii.

(Dimap – compania din Budapesta care realizeaza hartile / Erfatur – editorul partener din Romania, cu sediul la Cluj-Napoca)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *