Cum sa nu te prajesti la mansarda

Boss, dar cum sa te duci singur la munte, se poate? Daca te papa lupii?

Pai uite ca se poate. Cateodata e bine sa stii sa te extragi singur din priza atunci cand simti ca sigurantele sunt pe cale sa sara in aer. Atunci cand fie la munca, fie acasa, fie intr-un proiect care te solicita simti ca e pe cale sa bubui, simti ca nu mai dai randament, ca o iei pe aratura, ca explodezi, e bine sa te cunosti si sa iti spui singur stop.

Slava Cerului, genetic vad ca sunt dotat cu un sistem de sigurante destul de bun care functioneaza atunci cand trebuie. Asa ca pe la sfarsit de ianuarie, o zi de schi in mijlocul saptamanii a fost absolut geniala. Prinzi liber pe drum, partia si instalatiile sunt libere, iar daca ai si o zi cu vreme buna si faci gestul necugetat si iresponsabil de a-ti inchide mobilul, o sa simti cum, usor, usor bufferul se goleste. E ca la calorifere… aerisesti instalatia :-))Predeal Schi Panorama Bucegi_08

Vai Boss, dar asa singur, fara prieteni?

Pai na, daca ti se scoala de azi pe maine sa iti iei o zi libera, degeaba suni tu oameni… “Hai bai o zi la munte!…” ca vine fix nimeni in mijlocul saptamanii :-))

ipp

Vai Boss, dar asa sa pleci de la munca, sa lasi totul balta?

Stai linistit, ca decat sa te uiti ca boul la monitor o zi intreaga cu o bala curgand din coltul gurii, e mai bine asa – te clatesti bine la mansarda. Si fac pariu ca a doua zi ai randament 150% si ai mari sanse sa recuperezi chiar si ziua libera, ca volum de munca.

Acum evident, nu spune nimeni sa te duci teleleu pe unde nici semnalu’ de mobil ori Salvamontu’ nu te gaseste. Ca atunci nu mai foloseste nimanui. O iei si tu mai la ralanti, pe un traseu mai usor, intre doua cabane, unde ai semnal la mobil, unde daca iti rupi un picior poti sa te tarasti cateva ore ca Leo in The Revenant… ai prins ideea.

Asa ca data viitoare, nu mai sta pe ganduri. Iti vine sa te duci?!?…….. Du-te!

Stai ca am si galerie foto din ziua aia 🙂

One thought on “Cum sa nu te prajesti la mansarda

  1. Ce răzmeriță semeni aici, Cârtiță. Vrei să se golească acvariile corporatiste? Să iasă muștele livide la soare?! Vai, vai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *