Contact & Copyright

Contact & Copyright

Pentru oricare intrebare, recomandare ori parteneriat nu ezitati sa imi dati un semn:

Alex Ionescu
tel. 0724 262 777
ione.foto@gmail.com

Mai în glumă, dar mai mult  în serios treaba stă cam aşa:

www.cartitaplimbareata.ro, denumit în continuare “site-ul” sau  “cartitaplimbareata.ro” este un blog personal ce are ca obiect reflectarea, promovarea şi popularizarea unor destinaţii turistice vizitate / accesate direct de către deţinătorul şi/sau administratorii site-ului.

Toate menţiunile / descrierile referitoare la diverse unităţi de cazare, de alimentaţie publică sau oricare alţi furnizori de servicii, prezente în site sunt făcute pe baza experienţei şi a interacţiunii directe a administratorilor site-ului cu respectivii prestatori de servicii şi/sau cu serviciile prestate de aceştia, şi reflectă o părere strict de personală. Cartitaplimbareata.ro nu va publica materiale / articole cu caracter defaimător la adresa furnizorilor de servicii turistice. Demersul Cartitaplimbareata.ro şi a a administratorilor săi se doreşte a fi unul strict pozitiv, de promovare a diferiţilor prestatori de servicii turistice de calitate, pe baza interacţiunii directe şi a evaluării personale a serviciilor prestate de aceştia.

Conţinutul site-ului

Întreg conţinutul site-ului, incluzând fotografiile, textele şi elementele de grafică, dar nelimitându-se la acestea, aparţin Cartitaplimbareata.ro, respectiv administratorilor site-ului.

Toate fotografiile articolelor, daca nu este menţionat altfel, în mod expres în cadrul articolului, aparţin Cartitaplimbareata.ro, respectiv site-ului partener www.ione.ro

Utilizarea conţinutului site-ului este permisă numai în scop personal si necomercial, cu obligativitatea menţionării sursei, la loc vizibil şi in formă lizibilă, şi a înştiinţării Cartitaplimbareata.ro respectiv a administratorilor site-ului în legatură cu maniera în care sunt folosite elementele de conţinut. Sursa va fi trecută în forma “Sursa: www.cartitaplimbareata.ro”. Orice folosire a conţinutului site-ului in alte scopuri decât cele menţionate mai sus se consideră violare a dreptului de autor şi poate fi sancţionată conform legislaţiei în vigoare, prin acţionare în instanţă de către administratorii site-ului.

Neacceptarea condiţiilor de mai sus implică obligativitatea respectivei persoane de a înceta accesarea site-ului, la fel cum, accesarea în continuare a site-ului implică automat o acceptare a condiţiilor de mai sus.

6 thoughts on “Contact & Copyright

 1. Buna ziua,
  In primul rand felicitari pt unul dintre (prea) putinele bloguri chiar folositoare! Mai ales pt Romania.
  In al 2-lea rand as dori cateva informatii, pt ca vad ca stiti despre ce vorbiti si…profit 😉

  Deci. In 18 August vom fi in zona, 4 adulti. As dori sa stiu daca am putea vizita rezervatia de zimbri (merita?), daca la Pastel Chalet s-ar putea merge, cum sunt drumurile si daca ne-am putea intoarce la Brasov prin Zizin? Daca ne tin rotile…Si…daca aveti ceva informatii despre Muzeul Etnografic “Maria” din Dobarlau, mai exista, se poate vizita?

  Multumesc mult, si pentru timpul acordat, si mai ales pt acest blog,
  Suzana B.

 2. Va salut si scuze pt deranj , vreau sa va intreb despre o pensiune care se afla intre Orsova si Severin in zona cu Manastirea Vodita , este cu o strada mai in fata de intrarea la Manasirea Vodita jud Mehedinti , daca stiti cumva cum se numeste sau vreun site ca sa o pot gasi se vede de la sossea pe partea stanga , este in zona unui viaduct, Cu multumiri !!!

  1. Salut Doru,
   Stiu ca sunt cateva pensiuni in zona insa nu tin minte vreuna in mod special. Ai putea sa incerci si un google maps, poate se vede acolo daca au potat business-ul.

   Plimbareala placuta!

 3. m-am plimbat putin pe la voi……mi-a placut, chiar foarte mult, am umblat si eu prin tara, dar nu prin locurile fotografiate de voi, frumos, te ia asa un dor de duca cand vezi imaginile!
  o seara buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *