Contact & Copyright

Contact & Copyright

Pentru oricare intrebare, recomandare ori parteneriat nu ezitati sa imi dati un semn:

Alex Ionescu
tel. 0724 262 777
ione.foto@gmail.com

Mai în glumă, dar mai mult  în serios treaba stă cam aşa:

www.cartitaplimbareata.ro, denumit în continuare “site-ul” sau  “cartitaplimbareata.ro” este un blog personal ce are ca obiect reflectarea, promovarea şi popularizarea unor destinaţii turistice vizitate / accesate direct de către deţinătorul şi/sau administratorii site-ului.

Toate menţiunile / descrierile referitoare la diverse unităţi de cazare, de alimentaţie publică sau oricare alţi furnizori de servicii, prezente în site sunt făcute pe baza experienţei şi a interacţiunii directe a administratorilor site-ului cu respectivii prestatori de servicii şi/sau cu serviciile prestate de aceştia, şi reflectă o părere strict de personală. Cartitaplimbareata.ro nu va publica materiale / articole cu caracter defaimător la adresa furnizorilor de servicii turistice. Demersul Cartitaplimbareata.ro şi a a administratorilor săi se doreşte a fi unul strict pozitiv, de promovare a diferiţilor prestatori de servicii turistice de calitate, pe baza interacţiunii directe şi a evaluării personale a serviciilor prestate de aceştia.

Conţinutul site-ului

Întreg conţinutul site-ului, incluzând fotografiile, textele şi elementele de grafică, dar nelimitându-se la acestea, aparţin Cartitaplimbareata.ro, respectiv administratorilor site-ului.

Toate fotografiile articolelor, daca nu este menţionat altfel, în mod expres în cadrul articolului, aparţin Cartitaplimbareata.ro, respectiv site-ului partener www.ione.ro

Utilizarea conţinutului site-ului este permisă numai în scop personal si necomercial, cu obligativitatea menţionării sursei, la loc vizibil şi in formă lizibilă, şi a înştiinţării Cartitaplimbareata.ro respectiv a administratorilor site-ului în legatură cu maniera în care sunt folosite elementele de conţinut. Sursa va fi trecută în forma “Sursa: www.cartitaplimbareata.ro”. Orice folosire a conţinutului site-ului in alte scopuri decât cele menţionate mai sus se consideră violare a dreptului de autor şi poate fi sancţionată conform legislaţiei în vigoare, prin acţionare în instanţă de către administratorii site-ului.

Neacceptarea condiţiilor de mai sus implică obligativitatea respectivei persoane de a înceta accesarea site-ului, la fel cum, accesarea în continuare a site-ului implică automat o acceptare a condiţiilor de mai sus.

3 thoughts on “Contact & Copyright

  1. m-am plimbat putin pe la voi……mi-a placut, chiar foarte mult, am umblat si eu prin tara, dar nu prin locurile fotografiate de voi, frumos, te ia asa un dor de duca cand vezi imaginile!
    o seara buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *